Made in… Terborg!

Bonjour!

Die heerlijke baguette van het bakkertje in dat slaperige Zuid-Franse dorpje? Komt uit de Achterhoek!

Nou ja, een beetje dan… In elk geval is de kans groot dat het brood dat je op vakantie eet een vleugje Achterhoek in zich draagt. Want in meer dan vijftig landen wereldwijd maken bakkerijen gebruik van de oplossingen van het Achterhoekse bedrijf Kaak.

Technologie op maat

Kaak ontwikkelt apparatuur voor elke fase van het broodbakken, van mengen en bakken tot transport. In een beetje bakkerij is minstens één oplossing van Kaak te vinden. Het Achterhoekse bedrijf is vooral sterk in technologie op maat. Zo moet voor een Franse baguette met open structuur het deeg rustig behandeld worden. Daar heeft Kaak dus een specifieke oplossing voor, net als voor Franse croissants en Italiaanse ciabatta. Zo proef je dus overal ter wereld van Achterhoekse innovatie.

Werken bij Kaak?

Magazine

Een greep uit ons magazine

Terug naar boven