Werken

Ruimte om te groeien

Op zoek naar een startersfunctie na je studie? Tijd voor een switch in je carrière? Of toe aan verandering van werkomgeving? Stuur je sollicitatie dan eens richting het oosten. Nu thuiswerken gewoner is en de bereikbaarheid van onze regio met het jaar verbetert, is de Achterhoek ineens een stuk dichterbij.

Kom werken in de Achterhoek! Hier is ruimte om te groeien in waar je goed in bent (of wilt worden).

De Achterhoek telt de meeste innovatieve maakbedrijven van het land

We lopen voorop in innovatie

We innoveren hier meer en sneller dan elders in het land. In smart industry en circulaire landbouw gaan we als een speer, maar ook in zorg en onderwijs lopen we voorop. Zelfs als je een internationale carrière ambieert, zit je hier goed. Want veel Achterhoekse bedrijven opereren internationaal en zijn wereldwijd toonaangevend in hun eigen branche. Daar zijn we soms misschien wat te bescheiden over. We zijn geen dikdoeners, maar doorpakkers. Jij ook?

 

Kom werken in De Achterhoek

Ben je (hoger) opgeleid in techniek, zorg, ict, logistiek, bouw of onderwijs, dan is de kans groot dat je in de Achterhoek je droombaan vindt. Het aantal innovatieve bedrijven in de technische sector groeit hard en ook in de zorg kun je zo aan de slag. Maar andere sectoren zitten eveneens te springen om personeel. Tot 2026 verwachten we hier jaarlijks maar liefst 1.900 vacatures! Dus in welke hoek je ook een baan zoekt, je bent van harte welkom (terug)!

De gemiddelde woon-werkafstand in de Achterhoek is 7,5 km

Terug naar boven