Wonen

Ruim wonen in veel groen

Vind je verhuizen van een appartement in de stad naar een boerderij tussen de weilanden nogal een stap? Snappen we! Goed nieuws: niet iedereen in de Achterhoek woont in een boerderij. Je vindt hier ook volop nieuwbouwhuizen in hippe stadswijken, woonprojecten in bijzondere gebouwen of karakteristieke huizen in gezellige dorpskernen. Wonen in de Achterhoek betekent vooral: méér huis en méér grond voor je geld. En ruimte, ruimte om te leven.

In de Achterhoek woon je altijd dichtbij het groen, of je nu buitenaf woont of in de stad

Voor de deur parkeren

Wijken zijn riant opgezet, je parkeert voor de deur (zonder eerst tien rondjes te rijden) en er is altijd groen in de buurt. Zo’n groene omgeving doet wonderen voor je welzijn en gezondheid. Niet voor niets zijn wij een van de gelukkigste regio’s van het land! En droom je juist wel van dat boerderijtje buitenaf? Dat zou je hier weleens binnen je budget kunnen vinden…

Ook met voorzieningen als zorg en onderwijs zit het hier wel goed. Lees hieronder welke scholen en kinderopvangcentra in de buurt zijn.

Onderwijs in de Achterhoek

Kom wonen in de Achterhoek

Een baan gevonden in de regio, verandering in je gezinssituatie, weer dichter bij je ouders wonen, behoefte aan meer of minder woonoppervlakte, zin in een klusproject, snakken naar meer rust… Wat je reden ook is om te verhuizen, je bent van harte welkom (terug) in de Achterhoek!

Terug naar boven