Ontdekken

Ruimte voor vrije tijd

Hier zijn we in balans. Wars van gejaagdheid, vol van vrijheid. We werken hard, maar ontspannen met minstens dezelfde drive. Bij gebrek aan files, stoplichten en overvolle parkeerplaatsen houden we een zee aan vrije tijd over.

De Achterhoek biedt alles voor sportievelingen, cultuursnuivers en gezelligheidsdieren

Natuur, cultuur, horeca en sport

We genieten van onze heerlijke bossen, weidse landschappen, historische steden en grootse evenementen. Maar de Achterhoek biedt meer. Er ploppen steeds nieuwe creatieve en culturele hotspots, retail- en horeca-initiatieven op. Zoals een glamping, een kerk die wordt omgetoverd tot vrijplaats voor kunst en cultuur of een concert- en eetzaal in festivalsfeer. Inspiratie nodig? Hier vind je onze tips voor een cultureel avontuur.  En ook op sportgebied is er veel keuze. Natuurlijk zijn we een fietswalhalla en is voetbal populair, maar wil je liever suppen of yin yoga doen? Kan ook!

Kom ontdekken in de Achterhoek

Wil je ontdekken hoe het is om hier je vrije tijd door te brengen? Kom voordat je verhuist of solliciteert alvast onze natuur, horeca en cultuur checken. En woon je eenmaal hier, maak dan kennis met het bruisende verenigingsleven. Zo leer je meteen leuke mensen kennen. Je bent van harte welkom (terug) in de Achterhoek!

Terug naar boven