Kom en ontmoet de sector Zorg & Welzijn in de Achterhoek

Ontdek de kansen en mogelijkheden in Zorg & Welzijn in de Achterhoek

In de Achterhoek werken nu zo’n 26.500 mensen in de Zorg & Welzijn. Een flink aantal, maar de personeelsvraag is groot en neemt in de toekomst alleen maar toe. De voorspellingen laten zien dat er in 2031 wel 34.000 werknemers nodig zijn. Daarbij is er veel diversiteit qua functies en organisaties; het is een flinke uitdaging om zelf op eigen initiatief met iedere functie en organisatie kennis te maken. Nathalie Hondelink en Marjon Riefel van Leerwerkloket Achterhoek en van UWV/WerkgeversServicepunt Achterhoek: “Wij dachten ‘dit kan anders en beter’. Daarom organiseren wij op 19 april met regionale partners ‘Ontmoet de sector Zorg & Welzijn in de Achterhoek’. Een speciale avond voor iedereen die wil kennismaken en/of een baan in de Achterhoek zoekt in deze sector. En een centrale plek waar vraag én aanbod samenkomen om elkaar te kunnen ontmoeten.”

 

Met deze activiteit krijg je als geïnteresseerde een beter beeld van de kansen en de mogelijkheden in deze regio. De aanwezige werkgevers krijgen juist de kans om te laten zien wat voor vacatures zij hebben en om toekomstige medewerkers te ontmoeten. Ook kun je als werkzoekende ervaren welke technologische ontwikkelingen er zijn door in de aanwezige huiskamers van de Technologie Zorg Academie (TZA) een kijkje te nemen. Meer weten over opleidingen richting de sector Zorg & Welzijn? Kom ook dan langs bij het evenement om kennis te maken met (regionale) opleidingen.

 

Waar & wanneer

‘Ontmoet de sector Zorg & Welzijn in de Achterhoek’ vindt plaats op dinsdagavond 19 april. Tussen 19.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom bij het CIVON Innovatiecentrum in de Afbramerij op het DRU Industriekpark, Hutteweg 32 in Ulft. Naast werkgevers en opleiders zijn er ook loopbaanadviseurs aanwezig om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld het financieren van een opleiding.

 

Deze avond is een open inloop. Aanmelden is dus niet nodig.

 

Klik hier om onderstaande flyer te openen als pdf.

 

Magazine

Een greep uit ons magazine

Terug naar boven