Achterhoeks Mooisten: LOGISZ

LOGISZ geeft niet wat je vraagt, wel wat je nodig hebt

LOGISZ is een ambitieus fullservice marketing- en communicatiebureau dat opgericht is in 1999. Het team bestaat uit 38 professionals die strategieën en concepten ontwikkelen en vertalen naar resultaatgerichte oplossingen. Samen met klanten uit de B2B, onderwijs en non-profitorganisaties brengen – en houden – ze doelgroepen in beweging. Sinds 2022 is LOGISZ gevestigd in een splinternieuw pand aan de Havenstraat in Doetinchem.

IMAGINE • CREATE • ACTION

Organisaties aantrekkelijker positioneren, nieuwe medewerkers aantrekken of meer leads genereren online. Om deze ambities waar te maken heeft LOGISZ een unieke aanpak: IMAGINE • CREATE • ACTION. Pieter-Jan Helmink, Managing Director bij LOGISZ: “Om doelgerichte oplossingen te ontwikkelen leren we onze klanten zo goed mogelijk kennen. Hun doelgroepen, de producten of diensten die ze leveren, maar ook de organisatiecultuur en werkwijze.” Dit is de IMAGINE-fase.

Daarna komt CREATE, oftewel het bedenken, ontwerpen en maken van middelen die aansluiten bij de klant en zijn doelen. Pieter-Jan: “Sommige klanten willen een compleet nieuwe website, terwijl ze hun doel kunnen bereiken met een rake social media-campagne. Maar andersom kan natuurlijk ook.” In de ACTION-fase worden de middelen uitgerold en gaat het team van LOGISZ aan de slag met het monitoren en bijstellen op basis van nieuwe inzichten. Pieter-Jan: “We investeren in langdurige relaties, zodat we in deze oneindige beweging ambities van klanten blijven waarmaken.”

Plug & play

Voor een groot deel van hun klanten verzorgt LOGISZ de complete marketing en communicatie. Pieter-Jan: “We zijn als een schaalbaar verlengstuk van je organisatie. Plug-and-play noemen we dat. Klanten beschikken over een flexibel inzetbaar team met alle disciplines, zonder extra investeringen in kantoorruimte, software en personeel. Zo heb je altijd up-to-date marketingkennis en kunde binnen handbereik, met één aanspreekpunt. Zonder steeds te schakelen tussen verschillende schijven, lagen of partijen.”

LOGISZ Campus

Op de LOGISZ Campus komen kennis, ondernemerschap en innovatie allemaal bij elkaar. De naam ‘Campus’ verwijst naar de lichte en open ruimtes in het pand. De inrichting is volledig gefocust op samenwerking, zoals teamactiviteiten, meetings en brainstormsessies. Tussen LOGISZ-teamleden, maar ook met klanten. De multifunctionele ruimte in het pand is ingericht als studio voor foto- en videoshoots en wordt gebruikt voor presentaties en kleinschalige events.

Voor het gezonde en prettige binnenklimaat gebruiken ze geen gas, maar volledig elektrische warmtepompen. De zonnepanelen op het dak brengen voldoende energie op voor het gebouw. Pieter-Jan: “Het lage energieprofiel van de LOGISZ Campus staat in sterk contrast met de hoeveelheid energie die ons team binnenin opwekt!”

Jouw avontuur start bij LOGISZ!

LOGISZ is een energiek en groeiend bureau waar een ambitieus team van alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie het onmogelijke mogelijk maakt. We zijn altijd op zoek naar talenten in verschillende vakgebieden. Maak jij ambities waar in een team van professionals?

REALISEER STAP VOOR STAP JOUW AMBITIES!

Met onze energieke marketing & communicatie.

Magazine

Een greep uit ons magazine

Terug naar boven