Woning huren in de Achterhoek

Aju bezemkast, hallo ruime huurwoning

Woning huren in de achterhoek

Vind je het spannend om te verhuizen naar de Achterhoek? Misschien is (eerst) huren een optie. Hier in de regio vind je huurwoningen in alle soorten en maten. Van stadsappartementen tot tiny houses en van moderne rijtjeswoningen tot landelijke jaren ’30 huizen. Bonuspunten: de huurprijs per vierkante meter ligt hier veel lager dan elders in het land en er is altijd wel groen in de buurt. Alles wat je moet weten over huren in de Achterhoek vind je op deze pagina.

Veel voorzieningen, goed bereikbaar

 

Op fietsafstand van je huis een ambitieuze baan: dat is hier heel gewoon. De bedrijven in deze regio lopen voorop in innovatie. Van hightechindustrie tot de zorg, er is van alles mogelijk. Bovendien is er altijd wel een goede school of kinderopvang in de buurt.

Hoe je na je werkdag ontspant? Dat doe bijvoorbeeld je met bootcamps in het bos, cultuursnuiven in theater Amphion of borrelen in een beach club. Genoeg te beleven.

Ontdek de Achterhoek

Ons woningaanbod: van hartje centrum tot woonboerderij buitenaf

 

Sociale huurwoningen

Ben je starter, alleenstaand of heb je een basisinkomen? Mogelijk kom je in aanmerking voor een sociale huurwoning. Thuis in de Achterhoek verzamelt alle sociale huurwoningen van woningcorporaties in de Achterhoek. Op hun website lees je hoe je je kunt inschrijven en wat je kunt doen om een mooie woning te bemachtigen.

Thuis in de Achterhoek 

Huurappartementen

Wil je graag vanuit je appartement het centrum in lopen? Wolkenkrabbers ga je hier niet vinden, maar in steden als Doetinchem en Winterswijk zijn wél appartementen, verdiepingswoningen en pent houses te huur. Ook in de dorpen zijn veel appartementen te vinden. Bekijk het actuele aanbod hieronder.

Appartementen in de Achterhoek 

Particuliere gezinswoningen

Je kinderen rustig laten opgroeien in een veilige woning, vlakbij een speeltuin, school en natuur? Neem eens een kijkje bij het actuele aanbod van eengezinswoningen.

Eengezinswoningen in de Achterhoek

Landelijk huren

Altijd al buitenaf willen wonen? Misschien is kopen niet haalbaar of wil je graag eerst een tijdje huren voor je de stap richting ‘t oosten definitief zet. Met een beetje geluk kan jouw droom zomaar werkelijkheid worden. Via onderstaande link bekijk je het actuele huuraanbod.

Landelijk huren in de Achterhoek

Ervaringsverhalen

Deze gezinnen gingen je voor

Terug naar boven