Gemeente Winterswijk

Winterswijk: alle faciliteiten van een stad, in een prachtige omgeving

Gemeente Winterswijk

Winterswijk is enorm veelzijdig, net als de omgeving. Het barst er van de mooie plekjes. Laat je betoveren door de schitterende natuur, bezoek één van de verrassende musea, struin over de markt of geniet van het bruisende centrum vol mooie boetiekjes en sfeervolle restaurants.

Divers

Daarbij kent Winterswijk ook een bijzonder divers bedrijfsleven. Er zijn meer dan 2.500 bedrijven gevestigd, die samen zo’n 16.000 arbeidsplaatsen bieden. Vooral de (maak)industrie is rijk vertegenwoordigd. Deze lokale bedrijven ontwikkelen producten en technieken die over de hele wereld worden toegepast. Zo is een deel van het bagageafhandelingssysteem op luchthavens bijvoorbeeld afkomstig uit Winterswijk. En door de aantrekkelijke omgeving en het mooie centrum, groeien ook de recreatiebranche, het toerisme en de detailhandel. De twee best beoordeelde campings van Nederland volgens camping.info zijn in Winterswijk gevestigd.

Alle faciliteiten

Vergeet lange files en reistijden, geniet in je pauze van een ommetje door het prachtige Nationaal Landschap Winterswijk of stap op de fiets voor een lunch in het veelzijdige winkelcentrum. Winterswijk biedt je alle faciliteiten, voorzieningen en levendigheid van de stad, in een gemoedelijke omgeving vol rust en ruimte. Wat wil je nog meer!

Terug naar boven