vrijdag 13 mei:

Talententuin meets Onverwachte Hoek

Aamelden

Ontmoet op vrijdagmiddag 13 mei Achterhoekse topwerkgevers én luister naar de persoonlijke ervaringen van -inmiddels- Achterhoekers die eerder de stap richting naar de Achterhoek zetten💚!

Op vrijdag 13 mei vindt voor de 9e keer de Talententuin plaats. In de SSP-Hal op het DRU Industriepark in Ulft heb je die dag de mogelijkheid zo’n 100 Achterhoekse werkgevers te ontmoeten. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan en overweeg je naar de Achterhoek (terug) te verhuizen, dan is dit carrière-event dé plek om kennis te maken en te ervaren dat Achterhoekse werkgevers je onverwacht veel uitdaging bieden.

Werken & wonen in Onverwachte Hoek

Heb jij interesse in werken en wonen in de Achterhoek maar is deze regio nog onbekend terrein? Samen met de Talententuin hebben we vanuit Onverwachte Hoek deze middag een speciaal programma voor je samengesteld.

Speciaal programma

Tijdens het speciale programma van de Onverwachte Hoek staat het wonen, werken en leven in de Achterhoek centraal. Daarbij leidt Jantien Klein Ikink – wereldburger én Achterhoeker – je door het programma op het hoofdpodium:

14.45-15.00 u

Inloop en warm welkom

15.00-16.00 u

Maak zelf kennis met de 100 werkgevers op de Talententuin

16.00-17.00 u

Plenaire ontvangst op het hoofdpodium

-Welkomstwoord door Onverwachte Hoek

-Inspiratiesessie ‘Vind jouw ideale woon-/werkomgeving ‘

-Korte ervaringsverhalen

17.00-18.00 u

Afsluitend hapje eten en verder kennismaken

Inspiratiesessie

Suzanne Thöene van Van Stad Naar Land neemt je mee in het life changing event waarin je misschien wel van stad naar land verhuist. Hoe kies je jouw ideale plek om wonen en werken goed te combineren? Wat zijn voor jouw belangrijke waarden in je leven en hoe bepaal je waar voor jou de balans ligt? Hoe zet je de vervolgstappen?

Ervaringsverhalen

Drie -inmiddels- Achterhoekers delen hun persoonlijke ervaringen met jou. Hoe was het om de stap te zetten om van buiten de Achterhoek naar de Achterhoek (terug) te komen om te werken en wonen? Een mooie inkijk in hun leven met hun uitdagende banen. Maar ook de minder leuke kanten van de verhuizing naar de Achterhoek delen ze met je. Kortom je krijgt een heel reëel beeld van de stap die jij binnenkort misschien wel gaat zetten!

Tussen 15.00 en 16.00 uur heb je zelf volop de gelegenheid om rond te struinen over de Talententuin om kennis te maken met Achterhoekse werkgevers. Bekijk vooraf alvast de website van de Talententuin om te zien welke bedrijven aanwezig zijn en wie je beslist wilt spreken! En heb je eerder op de middag al tijd? Kom dan gerust alvast richting het oosten om een masterclass te volgen. Zoals die van Niels Willems, oprichter van Brekr, of die van Ewout Genemans. Check de website voor het programma van de Talententuin zelf.

Talententuin

Locatie

De Talententuin vindt plaats in de SSP-Hal op het DRU Industriepark in Ulft.
Het adres is: DRU-Laan 2, 7071 BV Ulft.

👇Meld je aan!

Wil jij deelnemen aan dit -gratis- programma voor professionals om de Achterhoek beter te leren kennen? Meld je dan hier aan! En let op: kom je samen? Geef je dan allebei op!

Inmiddels is aanmelding is gesloten.

De Talententuin kent zijn oorsprong in het verbinden van jongeren aan Achterhoekse werkgevers voor stages en startersfuncties. Het kan daarom zo zijn dat je jezelf als professional niet helemaal in alle communicatie-uitingen van De Talententuin herkent. Alle werkgevers weten natuurlijk wel dat in het tweede deel van het middag ook professionals aanwezig zullen zijn. Daar waar mogelijk stemmen ze hier hun stand-bezetting qua personeel dan ook op af.

 

Heb jij een hele specifieke wens, bijvoorbeeld het ontmoeten van specifieke personen, dan vragen wij je dit vooraf aan te laten via hallo@onverwachtehoek.nl. Dan kijken we samen of dit te realiseren is zodat we jouw bezoek aan De Talententuin zo waardevol mogelijk kunnen maken!

Terug naar boven