Gemeente Montferland

Gemeente Montferland

Montferland is een gemeente in het oosten van de provincie Gelderland. Met een oppervlakte van ca. 110 km² en ruim 36.000 inwoners heeft Montferland een schakelfunctie tussen de regio Achterhoek en de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Aan de zuidzijde van de gemeente ligt de landsgrens met Duitsland. Het gemeentebestuur is gevestigd in Didam.

Werken bij de gemeente Montferland

Bij de gemeente Montferland werken is zeker niet saai of suf! Je bent bezig met veel verschillende belangen, het is uitdagend, soms hectisch maar ook humor is een ‘verplichte’ eigenschap! Met ongeveer 350 medewerkers, verdeeld over drie domeinen, werken we aan een prettige en veilige leefomgeving voor onze ruim 36.000 inwoners.

Er zijn verschillende standplaatsen om te werken. Zo is het gemeentehuis Didam er één, de gemeentewerf in Beek en Gouden Handen in ’s-Heerenberg. Het gemeentehuis in Didam is voor de meeste medewerkers de standplaats. Deze plek is goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

De gemeente Montferland is een werkgever die ontwikkeling van de medewerker belangrijk vindt. We staan open voor het volgen van opleidingen en trainingen. Binnen de gemeente Montferland kun je als medewerker gebruik maken van de Montferland Academie met een ruim aanbod van cursussen. En daarnaast is hybride werken binnen de meeste functies wel mogelijk. Ook wordt er aan de leuke dingen gedacht en hebben we een actieve personeelsvereniging die meerdere leuke activiteiten per jaar organiseert.

Terug naar boven