Gemeente Doetinchem

Doetinchem: het levendige centrum van de Achterhoek

Gemeente Doetinchem

Doetinchem is samen met de dorpen Wehl en Gaanderen (in totaal ruim 58.000 inwoners) het levendige centrum van de Achterhoek. In de  gastvrije binnenstad ga je heerlijk shoppen of doe je een drankje op een van de gezellige terrassen. Ook het vrijetijds-, sport- en cultuuraanbod is groot! Naast de dynamiek van de stad, zijn de bossen en het water altijd om de hoek. In Doetinchem vind je alles voor een lekker leven!
Te zien en te beleven:

Inventieve ondernemersstad

Doetinchem is een inventieve ondernemersstad waar nuchtere aanpakkers met een tikje eigenzinnige mentaliteit werken. De gevarieerde, solide economie heeft veel maakindustrie en een grote dienstverlenende sector (detailhandel, vrije tijd, zorg, onderwijs). Genoeg banen voor de toekomst dus!

Kom werken in Doetinchem

Wonen zoals jíj wilt

In gemeente Doetinchem kun je wonen zoals jíj wilt. Kies voor modern stads wonen, een gezellige nieuwbouwwijk of een gemoedelijk dorp. Er is een ruim aanbod aan moderne appartementen en eengezinswoningen, sfeervolle jaren 30-woningen of vrijstaande woningen. Allemaal tegen een betaalbare prijs. En heel fijn: hoe dan ook woon je bij ons groen: in 2022 kregen we de award voor ‘het meeste groen per inwoner’!

Terug naar boven