Ken je deze al?

Ken je deze festivals al?

Natuurlijk ken je de Zwarte Cross, één van de grootste festival van Nederland met ruim 220.000 betalende bezoekers op 160 hectare festival terrein! Jaja de Zwarte Cross wordt sinds jaar en dag in de Achterhoek gehouden!

Over the top Festival

Over de top Festival

Over De Top is een jaarlijks terugkerend tweedaags festival in Lichtenvoorde (Achterhoek). Tijdens het Pinksterweekend wordt het Swite Terrein omgebouwd tot een oase vol feest, theater, ontspanning en veel meer. Zo’n 5.000 mensen stuiven ieder jaar naar Over De Top om even de waan van de dag te vergeten en over te gaan tot maar één ding: ultiem genieten!

Al ruim tien jaar lang weet Over De Top bezoekers van alle leeftijden te vermaken met muziek, theater, een uitgebreid programma voor kids, humor en spektakel. Op de vier podia komen bijna alle muziekgenres aan bod en op verborgen plekjes op het festivalterrein poppen verrassende acts op. Over De Top betekent een weekend lang gruwelijk veel feest in je bakkes!

meer over het Over de top Festival

Huntenpop

Huntenpop

Huntenpop is een jaarlijks terugkerend tweedaags muziekfestival. Huntenpop staat al jaren bekend om haar gevarieerde programmering; van opkomend regionaal talent tot (inter-)nationaal bekende artiesten en van gevoelige popliedjes en snoeiharde rock ‘n roll tot aan happy hardcore en hiphop. Verspreid over diverse podia is het allemaal te vinden op gezelligste festival van de Achterhoek.

meer over Huntenpop

Festival Achterland

Festival Achterland

Theater en Muziekfestival Achterland, dit festival heeft een 3voor12 award ontvangen voor het leukste festival van Gelderland. Hou je van mooie muziek en te gekke voorstellingen dan moet je hier zijn. Vergeet ook niet de lekkere happen van de verschillende lokale restaurants op het terrein. Dit alles zonder entreekosten, geen reden dus om dit festival links te laten liggen!

meer over Festival Achterland

Manana Manana

Manana Manana

Een vier dagen durend geestverruimend feest ver weg van de grijze massa. Wil je dansen, dwalen, drinken, lachen, ontdekken en genieten van muziek, theater, natuur, nachtelijke afterparty’s en een groot kampvuur? Houd je van een gekke paradox tussen ‘veel te doen’ enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds? Mooi! Dat is onze way of life. Trek je stoute schoenen aan en kom naar dit vier dagen durend geestverruimend festival met camping, waar duizenden nieuwsgierige levensgenieters van heinde en verre zich verzamelen.

meer over Manana Manana

Terug naar boven